Anbefalet novelle: En herrens synderinde

Dengang jeg gik til konfirmationsforberedelse, (og det er mange år siden!), bollede jeg tit og ofte præstens kone….Altså i min fantasi 🙂

Anbefalet af Stilledrømme

Årene er siden gået, og faktisk havde jeg stort set glemt det, men så var det, at jeg for nogle få dage siden læste denne meget interessante novelle “En herrens synderinde” ….

Den handler godt nok ikke om en præstefrue og en begyndende teenager i tæt omfavnelse, men om en kvindelig præst, der beretter om sin tid som teologi-studerende og prostitueret i de frie 1970’ere….Spændende og velskrevet læsning, der giver stof til eftertanke….Det eneste ærgerlige ved novellen er dog, at jeg først opdagede den flere år efter, at den udkom 🙂

Læs historien gratis HER

Har du en novelle du gerne vil anbefale – KLIK HER

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.