Anbefaling: “Maria” af Felix

Novellen om Maria og hendes kæreste(r) er en novelle, der også indeholder sex, og ikke en sexhistorie. Den er utroligt velskrevet, let at læse, realistisk, og der er viden bag handlingen. Sex delene er så detaljerede at man lige så godt kunne sidde med på sengekanten. Indrømmet de fleste af kapitlerne er lange, men det er nu ikke grunden til at jeg nogle gange har måtte dele dem op.

De følelser mm. som hovedpersonerne tumler virker også realistiske og de ligger ikke fjernt fra hvad jeg kan huske fra min ungdom.

Tags som mindreårig og aldersforskel gjorde, at jeg troede det var endnu en pædo-sex-historie, og derfor er det først for nyligt at de flotte placeringer og kommentarer har fået mig til at give novellen en chance. Det er jeg glad for at jeg gjorde.

Kærlighed mellem en 13-årig og en 18.årig er ikke pædo for mig og at kalde 5 år Aldersforskel er vel også lidt søgt. Men nu er du advaret. Det er en kærlighedshistorie om teenagere. Nogle over og nogle under 15.

Læs novellen om Maria – KLIK HER

Anbefalet af BjarneO

1 kommentar

  1. SexForfatteren

    26. oktober 2023 kl 12:08

    Hebefili.. Hebefili er en seksuell tiltrekning til mennesker i begynnelsen av puberteten, vanligvis barn i alderen 11–14 år

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.