sexnovellen “Far på færde”

Sexnovellen “Far på fæde” er anbefalet af Stilledrømme

Jeg husker tydeligt første gang, jeg læste Gramsefar’s morsomme debut “Far på færde“. Det var en morgen, hvor jeg var stået tidligt op, inden jeg skulle på arbejde. Jeg sad i køkkenet og drak kaffe, og begyndte så at læse denne novelle….

Den handler meget kort fortalt om et nyt underholdningsprogram på TV-2 lørdag aften “Far på færde”, hvor tweens (piger) og deres fædre kæmper i discipliner ud i erotikkens verden. Eller sagt på en anden måde, de smider tøjet og knokler løs!! 🙂

Jeg grinte højt denne tidlige morgen, og gør det stadigvæk, når jeg genlæser novellen. Der er så mange små sjove perler i “Far på færde”,at man konstant føler sig godt underholdt. Og det bedste af det hele er, at det hele bare er så livagtigt beskrevet. Man tror rent faktisk på, at programmet eksisterer….

Læs “Far på færde”, hvis ikke du allerede har, men vær helt sikker på, at du er alene….HELT ALENE 🙂

Læs novellen – KLIK HER (bemærk at historien indeholder incest med mindreårige, så lad være med at klikke, hvis det ikke er noget for dig)

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.