Sexfantasi om Jakob Olrik

Anbefalet af Stilledrømme

Jeg har ingen homoseksuelle lyster….Nogle gange stopper jeg op for lige at mærke efter en ekstra gang….men niks….jeg er til piger/kvinder 🙂

Når det er sagt, så forstår jeg godt, helt objektivt, hvorfor piger/kvinder falder i svime over sexologen Jakob Olrik….Han har sgu” noget over sig 🙂

den generte jomfru’s debut “Sexfantasi om Jakob Olrik” handler om….ja…,en fantasi om at møde Jakob Olrik en varm sommerdag på stranden og have sex med ham. Det er en sød, rørende og modig fortælling, som jeg er kommet til at holde rigtig meget af 🙂

Så jeg anbefaler, at du læser den, hvadenten du er kvinde eller…,MAND!!! 🙂

Læs novellen HER

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.