Kaptajn Bligh: Præsentation af mine noveller

I december udgav jeg min novelle nummer 200 på Totalsex. Og derfor kan min novelleliste nok virke både uoverskuelig og ligefrem skræmmende for en ny læser, der ønsker at få et indtryk af mig som forfatter. Jeg bliver derfor ofte spurgt om, hvilke noveller en ny læser burde vælge, for at lære mig at kende som forfatter.

For at besvare det spørgsmål en gang for alle, vil jeg her forsøge at lave en liste over de noveller, jeg vil foreslå. Plus skrive lidt om hver novelle. I mange tilfælde foreslår jeg læserne at læse kapitel 1 i en serie, for at de kan få et indtryk af serien. Derefter vælger læseren jo selv, om han/hun ønsker at læse videre.

Jeg ønskede at lave en liste med 10 tekster. Det viste sig at være rigtigt svært at vælge, men her er den bedste præsentation, som jeg er i stand til at lave ud fra den begrænsning. I det mindste er det jo mere overskueligt, end at skulle læse alle 215 tekster.

God fornøjelse.

1. 3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus

Denne novelleserie har altid været min mest populære. Serien er skrevet i 6 kapitler, men de første 3 kan fint læses alene, idet der er en slags afslutning efter kapitel 3. Så mit forslag er, at den interesserede læser første kapitel, og hvis dette tiltaler dig, så læs også kapitel 2 og 3. Kun hvis du så er virkeligt fanget, er der grund til at læse serien færdig.

Historien er i kategorien meget hård BDSM. Den er opdigtet, om end jeg har et indgående kendskab til de omgivelser jeg beskriver deroppe, og den kvindelige hovedperson, Malene, i høj grad er en virkelig person, som jeg mødte på præcis den måde, der beskrives i starten af novellen.

Virkelighedens Malene ønskede BDSM så hårdt som det er beskrevet i novellen, men idet hun kun var knapt 16 år, da hun kontaktede mig, ville jeg ikke udsætte hende for det. I stedet udviklede vi vores fælles fantasi, som blev til denne novelle.

Mange læsere har hævdet, at de har kunnet fornemme ægte kærlighed fra Herren til hans slavinde i denne novelle.

Læg mærke til, at hun selv har kommenteret novellens kapitel 1, under navnet ”Bare en pige”.

 

2. Tindrende Stjerne

Mit lille, sørgmodige digt som afslutter rækken af tekster om ”Marlene”. Digtet beskriver mine følelser, da kontakten mellem os så ud til helt at være afbrudt, da hun var 21 år.

Jeg kan dog tilføje, at vi nu igen er rigtigt gode venner, og endnu vigtigere, at det går super godt for ”Malene” nu.

 

3. Numsi og Patsy

Novelle i 1 kapitel med en udpræget humor.

 

4. Vitas vilde, våde veje, kapitel 1

Novelle skrevet om en sød, halvt grønlandsk pige, jeg var så heldig at lære at kende. Novellen er i 4 kapitler, men især kapitel 1 kan sagtens læses alene. Kapitel 1 er helt autentisk, om ting, pigen har oplevet i Grønland. De tre følgende kapitler er opdigtede, men efterfølgende har pigen faktisk oplevet ting, der ligner det beskrevne rigtigt meget.

Læg mærke til at hovedpersonen har kommenteret novellen, idet hun bruger sit virkelige navn, Laura.

 

5. Det store gensyn Kapitel 6. Mikaela

Igen, så kan den mere læselystne læser vælge at læse hele serien ”Det store gensyn”. For serien er den, der giver det mest rigtige billede af mig selv. For nok er seriens handling, med en stor gensynsfest i en lejrskole, opdigtet, men det er pigerne IKKE. De er beskrevet præcis som de er, både af udseende og med hensyn til lyster indenfor sex og BDSM. Jeg måtte jo regne med at en del af dem læste novellen, så jeg måtte være ærlig. Og allerede under kapitel 1 skriver to af pigerne hilsner.

Her har jeg valgt at medtage kapitel 6. Kapitlet beskriver, hvor grusomt det kan gå en ung pige, hvis hun kommer ind i BDSM under en egoistisk og hensynsløs Herre. Det er et kapitel, der stadigt vækker meget stærke følelser hos mig. Og mange læsere har også udtrykt, hvor påvirkede de blev af hendes skæbne.

 

6. Voldtægt i krattet

Lille kort, selvoplevet og helt autentisk novelle, som mange piger tænder meget på.

 

7. Ninas slaveri, 1. Fanget i hytten

Første kapitel i en hel roman. Den blev til som et rollespil mellem Nina, en sød pige fra København, og jeg selv.

Romanen består af lige dele sex, vold og tvang, og spændende handling.

 

8. Den Prægtige Rosenbusk

Nok det smukkeste af de eventyr, jeg har skrevet. Eventyret kan også læses i sammenhæng med beskrivelse af ”Nettes” oplevelser, som er det dybere indhold i eventyret, i novellen ”Det store gensyn”

 

9. Det første møde

En lille novelle om, hvordan jeg allerhelst vil møde en ny slavinde. Handlingen er ret overdrevet, men selve opbygningen af sessionen har jeg selv oplevet mange gange. Og det er altid spændende.

 

10. Jeg vandt en slavinde

Måske den mest roste af mine serier. Og helt sikkert den, der oftest er blevet bedt om en fortsættelse af. Jeg nåede kun at skrive 9 kapitler dengang, og selv om jeg ofte er gået i gang med at skrive fortsættelsen, er jeg aldrig blevet færdig. Jeg håber, jeg snart når det.