Marcus ❤️ Min Totalsex yndlingsforfatter

Totalsex.dk er bare Danmarks bedste side med sexnoveller. Siger det bare 😉 Så utroligt mange dygtige forfattere, i alle genrer og for enhver smag. Vi har nok alle vores yndlings, og min favorit er Marcus ❤️ Jeg har læst alle hans noveller flere gange, og glæder mig altid, når der kommer nyt fra ham.

Mere end bare sexnoveller

Marcus skriver for det første pragtfuldt, men for mig betyder det mest, at han skriver om de emner som tænder mig, og gør det på en måde så man virkelig lever sig ind i historien han fortæller.  Hans noveller har altid en spændende historie, så de er mere end bare sexnoveller. Personerne er nærmst virkelige og detaljerne gør det hele så meget mere realistisk, selvom man selvfølgelig godt ved at det er fantasi og heldigvis for det 😀

Jeg sidder med drivende våde trusser og en utrolig lyst når jeg læser noget af Marcus. Den er sikker hver gang 😉 Og det er uanset om emnet, er incest, snuff, voldtægt, eller “bare” drønliderlig hård sex og dominans. Marcus har flere gange vundet “Årets bedste forfatter” og det er ikke uden grund.

Jeg har udvalgt fem favoritter af Marcus’ noveller, og det var svært :). Så jeg vil anbefale, at man tjekker Marcus’ profil og gør sig sit eget bekendtskab med en fantastisk og velskrivende forfatter af sexnoveller.

Min top fem over Marcus’ historier

  1. Brudflade
  2. Frederikke 17 år – Roskilde 2011 (RIP)

  3. Min 17-årige datter

  4. Sugar-Daddy for 16-årige Amalie

  5. Sidsel, min teenage datter

Den nyeste sexnovelle af Marcus “Helt ligeglad” hvoraf første kapitel er udgivet, er jeg helt utroligt spændt på. Kan også stærkt anbefales 😉

Kærligst
/Ensara